©  Foto:

Sundeved Centret

Sundeved Centret er et hyggeligt lejrcenter, hvor man hurtigt føler sig hjemme. Det er beliggende mellem Sønderborg og Gråsten og omgivet af skøn natur. Kort afstand til mange af Sønderjyllands historiske og kulturelle seværdigheder.

Nyd solen på terrassen i gården eller haven. Der er mulighed for mange udendørs aktiviteter på det tilhørende store græsareal samt lille skov. Eller en vandretur på Nybølstien til landets mindste og sjoveste skov. Tag Nybøl Norstien til Egernsund og videre til Gendarmstien.

Der er 700 meter til bageren samt Dagli´Brugsen i Nybøl. 1000 meter til Nybøl Nor og Flensborg Fjord.

Centret er bygget som præstebolig til den lille kirke - Stenderup Kirke, som er bygget i 1903 og tegnet af den berømte professor Martin Nyrup, der også har tegnet Københavns Rådhus. Flere lejer kirken til bryllup og holder derefter fest i centret. Kirken kan også lejes separat til gudstjeneste, dåb, møder eller koncerter.

Foruden lejrskoler er stedet velegnet til familiefester, temadage, kursus etc.

Nyt køkken med opvaskemaskine, kipsteger og dampovne. Lav selv maden, eller bestil hos et af de gode firmaer/restauranter i Sønderborg og omegn. Plads til omkring 70 spisende gæster

Op til 50 sovepladser: 14 værelser fordelt på; 7 værelser med 2 senge, 1 værelse med 1 seng, 6 familierum med 4-5 senge. I alt 43 senge og grupperum med 10 løse madrasser.

Der er mulighed for opstilling af telte og campingvogne.

Nu kan der bookes direkte fra kalender på hjemmeside.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish