©  Foto:

Strandidyl bed & breakfast i Kelstrup

350 meter fra Kelstrup Strand ligger Strandidyl bed & breakfast. Værelserne har eget bad og toilet med gulvvarme, internet og tv. Der er adgang til fælles køkken og mulighed for morgenmad.

Overnatning lige ved sandstranden i Kelstrup 

Strandidyl Bed and Breakfast ligger kun 350 meter fra den dejlige Kelstrup Strand, sydøst for Haderslev. Motellet fremstår flot og hyggeligt. Værelserne har en høj standard der sagtens kan matche de fleste hoteller i området. De er udstyret med eget bad og toilet med gulvvarme, og der er fladskærm og gratis trådløst internet. Værelserne har adgang til fælles køkken.


Aktiviteter i området
Hvorfor ikke kombinere din indkøbstur over grænsen med en overnatning på Strandidyl? Det tager kun 30 min. at køre til grænsen.

Kun 12 minutters kørsel væk finder du den gamle købstad Haderslev. Her kan du gå på opdagelse i byens rige historie, udforske de gamle, brostensbelagte gader, beundre Domkirken og smage på byens lokale delikatesser. Ca. 15 minutter væk finder du havnebyen Aarøsund, hvor du kan besøge Aarøsund Badehotel eller tage den korte færgetur til Aarø.

Priser:
  • Enkeltværelse
    1 Overnatning med morgenmad: kr. 650,- per nat. 
  • Dobbeltværelse
    1 Overnatning med morgenmad: kr. 850,- per nat.

Alle priser er inkl. morgenmad, sengelinned og håndklæder.
Der modtages alle former for kreditkort, også udenlandske.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish