©  Foto:

Strandhytten

Strandhytten er en charmerende lille gårdbutik i Sønderhav beliggende ud for Flensborg Fjord og nær Gendarmstien.

I den lille butik kan du passende gøre holdt på din tur rundt i det sønderjyske og nyde en dejlig varm kop kaffe, te og eller kakao. Her sælges også Hansens lækre, økologiske flødeis – både som ispinde og gammeldags isvafler samt kager, øl, vin, vand og læskedrikke med mere. I sommerhalvåret er det muligt at sidde udendørs.

Derudover forhandles mange forskellige specialiteter så som økologisk olivenolie, lokal produceret honning, snacks, urtete, souvenirs og meget andet godt.

Butikken ligger nær Gendarmstien og er smukt placeret lige ned til Flensborg Fjord, hvorfor det er et oplagt sted at holde en velfortjent pause på en gå-, cykel- eller køretur.

I sommermånederne (uge 27-32) er det desuden muligt at flyve med helikopter. Rundflyvningsdagene er alle onsdage i de pågældende uger i tidsrummet kl. 14.30-17.00. Turene kan bookes forud ved at kontakte Strandcafeen, eller du kan bare møde op.

Fra helikopteren kan du nyde en spektakulær udsigt over Flensborg Fjord, Gråsten Slot, Dybbøl Mølle, Sønderborg og Als. Kontakt Strandhytten i Sønderhav for priser og yderligere informationer.

 

Åbningstider:

Hver dag fra kl. 11.00-20.00.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish