©  Foto:

Sønderballe Strand Camping

Campingplads lige ved stranden i Genner bugt med hytteudlejning og mulighed for leje af campingvogn. På pladsen er der bl.a. kano udlejning og gode muligheder for cykel- og vandreoplevelser ved kysten. 

Campingplads med udsigt til Genner Bugt

Sønderballe Strand Camping ligger i den dejlige og beskyttede Genner Bugt med idylliske Kalvø i bunden af bugten og Barsø ud mod Lillebælt. Der er altid en vældig aktivitet i bugten af små fiskerbåde og sejlbåde, som bidrager til den hyggelige stemning og altid er en fryd for øjet med de hvide, klare sejl i horisonten. Selve pladsen er delvist opbygget i terrasser i landskabet, hvilket giver mange af grundene en storslået udsigt over bugten at vågne op til hver dag på ferien.

Nedenfor campingpladsen er der en lille børnevenlig badestrand med det blå flag, og da pladsen råder over en bade- og bådbro ved stranden kan man sagtens medbringe sin egen mindre båd, uanset om det er en kajak, en kano eller måske en jolle. Desuden er der 2 legepladser til børnene med blandt andet klatretårn, rutsjebane og gynger.

På pladsen finder I en kombineret grillbar og kiosk, hvor I kan købe traditionel grillmad, is og slik samt et mindre udvalg af kioskvarer. Her er åbent alle weekender og helligdage i sommerhalvåret, og I kan se åbningstiderne på døren. I receptionen kan I købe friskbagt morgenbrød fra bake-off og et lille udvalg af mælk, ost og andet til morgenmaden. 

I det smukke område omkring pladsen har I rig mulighed for at vandre, cykle, bade, sejle, fiske eller bare slappe helt af. Campingpladsen ligger kun ca. 13 kilometer fra købstæderne Haderslev og Aabenraa hvor I kan gå på opdagelse i kultur, shopping, caféer og museer, og udforske de gamle bydele med de snævre, brostensbelagte gader. I kan også tage turen på de 40 kilometer til grænsebutikkerne og hyggelige Flensborg.

Pladsen har åben for autocampere hele året rundt. 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish