©  Foto:

Shelters tæt på kloster, dam og å

Bevæger man sig mere ind i landet, er der flere muligheder for at finde shelters i Tønder Kommune, der både kan bookes på forhånd eller er frit tilgængelige efter først til mølle-princippet altid.

Det gælder blandt andet et par nyetablerede shelters tæt på Mølledammen og Mølledam-projektet i Løgumkloster. Shelterne er placeret på en plads med træer omkring på den østlige side af Mølledammen tæt på den nyanlagte sti rundt om dammen.

Jorden på pladsen er planeret og velholdt, så det er let at færdes på stedet, og der er et bordbænke-sæt, der er lavet handicapvenligt, så selv kørestolsbrugere kan komme nemt til det og bruge det.

Tager man lidt længere væk syd for Løgumkloster, er der blandt andet en shelterplads i Sparekasseskoven, hvor der er to shelters og bålpladser til otte personer, og der er en ved Brede Å, hvor der er to shelters, en bålplads og et bordbænke-sæt.

Lige syd for Arrild finder man også en shelterplads med plads til otte personer, der er fordelt i to shelters. Nærmere detaljer om shelterne og lokationerne kan ses på Visit Rømø & Tønders hjemmeside

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish