©  Foto:

Shelter ved Gram Slot

Shelter med tilhørende bålplads i slotsskoven ved Gram Slot, med mulighed for at benytte slottets mange faciliteter som naturlegepladsen, gårdbutikken, restauranten og deltagelse i deres rundvisninger m.m.

Shelter overnatning i slotslige omgivelser

Shelteret putter sig ved bålpladsen i skoven og skaber en hyggelig atmosfære, der byder op til hygge om bålet med sang og snobrødsbagning eller måske med at riste en omgang skumfiduser. Shelteret bruges primært i forbindelse med lejrskoleophold på Gram Slot, men kan selvfølgelig også bookes af kanosejlere, spejdere, grupper og familier m.m., der bare elsker at dyrke naturen og være ude i det fri. Hav en hyggelig nat rundt om bålet og oplev den rolige atmosfære i naturen, langt væk fra den hektiske hverdag.

Besøget i shelteret kan med fordel kombineres med et besøg hos slottes mange andre attraktioner - f.eks. det store, økologiske landbrug, der er åbent hele året for alle interesserede besøgende. I kan også købe nogle af slottets egne delikatesser og varer i gårdbutikken, eller måske tage med på en rundtur og høre om slottets historie.

Så kom og hyg jer om bålet ved Gram Slots shelter og hav en fantastisk lejrtur.

Pris: DKK 30 pr. person pr. nat
Du skal booke dit ophold på forhånd på telefon: 74 82 00 40. 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish