©  Foto:

Sandersvig Camping & Tropeland

Campingferie for hele familien, tæt på sandstrand, gode faciliteter og med egen hjortepark. 

Familievenlig campingplads med masser af dyr og eget tropeland

Sandersvig Camping og Tropeland er en moderne og familievenlig campingplads kun 300 meter fra en børnevenlig badestrand ved Lillebælt. Pladsen har et væld af aktiviteter for børnene, især i form af flere legepladser og hoppepuder – den ene er intet mindre end Danmarks største hoppepude på hele 350 m2! Pladsen har også tennisbaner, og tilbyder leje af bold og ketcher. I højsæsonen kan man gratis komme og lære at spille tennis sammen med en instruktør. 

Ca. 500 meter fra pladsen har Sandersvig Camping og Tropeland en hjortehave, og hver dag i højsæsonen bliver kronhjortene fodret til stor glæde for de små, der kan få lov til at komme helt tæt på dyrene.

Men Sandersvig Camping og Tropelands helt store trækplaster er naturligvis tropelandet. Når det danske sommervejr ikke indbyder til udendørs leg og badning er der altid 31 grader varmt i det 800 m2 store badeland. Vandet er 28 grader varmt, og hele familien kan bade sammen i hallens store bassin, da dybden gradvist går fra 0 til 1,5 meter. Hvis man ikke er til rutsjebaner, kan man slappe af i badelandets boblebad eller måske blive varmet op i saunaen. Som overnattende gæst på pladsen har man hver dag en gratis adgang til badelandet inkluderet i prisen.

Udover rummelige grunde til campister tilbyder Sandersvig Camping og Tropeland også udlejning af 5 stjernede luksushytter med op til 6 sovepladser, eget køkken, bad og opholdsrum med TV. Der er flere servicebygninger med adgang til fælleskøkken, opholdsrum og baderum samt et vaskeri, og i højsæsonen er der et minimarked på pladsen.

Sandersvig Camping tilbyder også overnatning i Shelters. Bo med naturen med skov og strand. Der er adgang til køkkenfacaliteter, toilet og bad samt en gratis tur i badeland hverdag. Det er nødvendigt at medbringe de nødvendige ting, såsom liggeunderlag og sovepose. 

Der er ikke strøm i shelterne, men du har som gæst mulighed for at oplade din telefon/tablet i en af deres servicebygninger. 
Shelterne er aflåst, kode til låsen får man ved betaling.

Shelters kan bookes ved at kontakte Sandersvig Camping på telefon nr:+45 7456 6225 eller på mail: camping@sandersvig.dk 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish