©  Foto:

Rinkenæshus Camping

Kun 2 km fra en af Danmarks smukkeste vandreruter, Gendarmstien, ligger en lille hyggelig campingplads med plads til blot 40 enheder samt vores 4 hyggelige små hytter og 3 sheltere.

På pladsen er der en lidt gammeldags stemning, hvor folk hilser på hinanden og snakker sammen. Det er en rolig plads, hvor der er plads til alle, også hunde. Udover toilet- og badefaciliteter er der et fælleskøkken med brætspil til rådighed og et bytte-bibliotek. Det er muligt at købe morgenmad, frokost eller aftensmad fra husets køkken eller at låne en grill. I receptionen er der mulighed for at købe dagligvarer, morgenbrød, drikkevarer, is mm.

Rinkenæshus Camping er omgivet af historiske vingesus fra både øst og vest.16 km i vestlig retning, nær Padborg og den Dansk/Tyske handelsgrænse ligger Frøslevlejren. Mod øst, kun få kilometer fra Rinkenæs, ligger Gråsten, hvor slottet spejler sig i den blanke sø, og den velplejede park blot venter på et besøg. Fortsætter man yderligere mod Sønderborg støder man på Dybbøl Banke og Dybbøl Mølle, og når man kommer til Sønderborg og krydser Kong Christian X Bro, kan man se Sønderborg Slot, som prægtigt strækker sine røde mure højt op over vandets overflade. 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish