©  Foto:

Restaurant Norden

Nyd en lækker middag på Restaurant Norden med en skøn panoramaudsigt over Haderslev Dampark.

Restaurant Norden med direkte udsigt til Haderslev Dampark 

Hotel Norden ligger centralt placeret i Haderslev by, blot 100 meter fra den hyggelige gågade, ud til Haderslev Dampark med udsigt til den smukke og karakteristiske Domkirke fra det 13. århundrede.

Hotel Norden er et 3-stjernet hotel opført i moderne stil, bestående af 68 værelser, hvoraf nogle har direkte udsigt til Haderslev Dampark.

Hotellets restaurant tilbyder mange forskellige a la carte retter både til frokost og aften, altid med fokus på årstidens lokale og friske råvarer, så der er noget for enhver smag. Menuen skifter dermed også mellem en sommer- og vinter menu, så retterne følger årstidens råvarer. Hvis du er til buffet tilbyder hotellet også både frokost- og aftenbuffet, med stort udvalg og fokus på kvalitet.

Køkkenet i Restaurant Norden er fortrinsvist dansk, med klassiske retter som stjerneskud og æggekage til frokost. Restauranten har også et forholdsvis stort og bredt vinkort, så du kan få den helt rigtige vin til maden.

Bestiller du et ophold hos Hotel Norden kan du selvfølgelig også nyde en lækker morgenmadsbuffet med udsigt i Restaurant Norden.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish