©  Foto:

Rani Isbar

Hjemmelavet italiensk gelato lige ved gågaden

Hjemmelavet italiensk is hos Rani Isbar

Rani har specialiseret sig i at lave hjemmelavet italiensk is fra bunden. De har mange års erfaring og har udviklet deres egen opskrift fra bunden. De køber deres base til isen i Italien og den bliver produceret på mælk fra økologiske køer, økologisk yoghurt, ris mælk og kokosmælk. 

Med deres nøje udvalgte råvarer kan de levere en is med meget lavere fedtprocent end normalt, uden at gå på kompromis med smagen. Deres is er lavet på mælk med en fedtprocent på ca. 5%, og deres sorbetis har en fedtprocent på under 1%. Derfor kan du nyde alle de velsmagende varianter af is med god samvittighed. Vidste du f.eks. at deres sorbetis er 100% vegansk?

Isen laves i butikken hver eneste dag, og er derfor aldrig mere end en dag gammel, derfor er du altid sikker på at få et friskt produkt hos Rani Isbar. Udover deres is, serverer de også lækre varianter af italiensk kaffe f.eks. kan du få en karamel is overhældt med italiensk kaffe og flødeskum. Derudover kan du også vælge lækre milkshakes, hvor du udvælger 3 kugler, som blandes med frisk økologisk mælk. Du kan mod forudbestilling også få islagkager eller leje en privat isbar til din næste fest. 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish