©  Foto:

Pinnebergheim værelsesudlejning i Hejsager

Ferielejlighed og værelsesudlejning lige ud til Hejsager Strand med adgang til beachvolleybane, fodboldbane, bålsted og café i sommermånederne.  

Nyd det danske sommerland i Hejsager, lige ved stranden

Ved Hejsager Strand ligger Pinnebergheim lige på den anden side af vejen, kun 10km fra Haderslev by. Det er en af områdets bedste strande, hvor der både er blå flag, en rigtig fin beachvolley bane, en fodboldbane og bålplads. Pinnebergheim har foruden værelsesudlejning også en indretning der gør det muligt at arrangere familietræf, lejrskole, fødselsdagsarrangementer, barnedåb, vennesammenkomster m.m.  

I de perioder hvor hele huset ikke er udlejet, er det muligt både at leje værelse eller lejlighed.

Huset råder over:  

  • 3 dobbeltværelser med eget bad og toilet, det ene værelse inkluderer et lille tekøkken.
  • 6 værelser med plads til 6 personer i hver, hvor bad og toilet ligger på gangen.
  • Lille lejlighed med 2 værelser, et med dobbeltseng og et værelse med 2 enkeltsenge, samt bad og toilet + køkkenafdeling. De 2 værelser kan lejes sammen med køkken/opholdstue, således at disse udgør endnu en lille lejlighed - denne er med egen indgang.
  • Lejlighed i anneks med 2 dobbeltværelser med eget bad og toilet + kombineret stue/køkken med mulighed for ekstra opredning for 2 personer.
  • Aktivitetsrum med bordfodbold og bordtennis.
  • Skøn terrasse med havblik.

I sommermånederne åbner Pinnebergheim også hvert år deres café, hvor du kan købe brunch tallerken, tapas, smørrebrød, kaffe og kage m.m.

Pinnebergheim ligger på Camino Haderslev Næs ruten, og er dermed perfekt til overnatning for vandrere på ruten. 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish