©  Foto:

Nybøl Nor Lejligheden

Idyllisk beliggende ved privat skov og med bækken rislende i baghaven, indbyder denne bolig til ren afslapning, der nemt kan kombineres med naturture eller en historisk dannelsesrejse med udflugter til Gråsten, Dybbøl Banke eller Sønderborg Slot.

Den lyse lejlighed har plads til 4 personer og er placeret på 1. sal, med egen indgang og en lille terrasse i gården. Der er et soveværelse med 2 senge, der kan sættes sammen til en dobbeltseng. Køkkenet er kombineret med stuen, hvor en sovesofa byder på muligheden for en ekstra soveplads - for ekstra komfort står der en skummadras bag sofaen! Der kan også tilbydes en Box-madras eller aftales brug af et ekstra gæsteværelse med dobbeltseng.

Foruden den dejlige natur lige uden for døren er der kun 50 meter ned til Nybøl Nor og en offentlig strand. Har du pakket vandrestøvlerne, så kan du få glæde af den naturskønne Nybøl Nor stien på 22 km. Sønderborg by med den smukke havnefront, caféliv og shopping ligger blot 8 km herfra og undervejs kommer du forbi Dybbøl Mølle og Historie Center Dybbøl Banke.

Efter en hyggelig dag ude i den friske luft kan du slappe af i sofaen med Apple-TV og se film på Netflix eller spille bordtennis i aktivitetsrummet.

Pris fra DKK 499,- pr. nat inklusiv slutrengøring, sengelinned og håndklæder.

Ejerne bor selv i det hvide hovedhus.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish