©  Foto:

Motel Rovli

Motel Rovli

Velkommen til Motel Rovli – til unik natur og ro - tæt på Nationalpark Vadehavet. Fra motellet tager det kun ca. 15-20 min. til henholdsvis Rømø, Ribe, Højer, Tønder, Møgeltønder, Ballum og til Vester Vedsted, hvorfra Mandø-bussen kører fra.

Motellet ligger blot 100 meter væk fra Hovedvej A 11, lige i udkanten af Rovli skov, som virkelig er med til at skabe en ro og hyggelig atmosfære omkring motellet.

Området omkring motellet byder på nogle fantastiske skønne cykelture, både for den mere aktive, men også den naturinteresserede. Er man til mountainbike, findes der fine mountainbikeruter i Brøns skov, hvor du også kan møde de lokale på enten gå-/eller løbetur..

 

Natur for alle penge

Vi er ganske nær Vadehavet. Det tager kun 3 min. i bil ud til Brøns sluse og kun 10 min. på cykel, hvilket bestemt også er et besøg værd. Derudover er der Astrup Banke, hvor man finder store søer og lavninger efter udgravning af jord til Rømø-dæmningen.

Der er ydermere blevet bygget to fantastiske fugleskjul, som i allerhøjeste grad gør det nemt, at komme helt tæt på og hvor man kan observere div. fugle uden at forstyrre dem. Gå ikke glip af det, når du nu er hér.

 

Brøns å er attraktiv for mange lystfiskere. En handicap-venlig fiskeplatform, gør det nemt, at komme helt tæt på. Fiskeplatformen ligger ca. 100 meter fra motellet.

Aftensmaden kan nydes på Brøns Kro (300 m) eller man kan købe aftensmaden og tage det med hjem til motellet og nyde en god flaske vin på terrassen.

 

Værelsesbeskrivelse:

Alle enkelt- og dobbeltværelser er ens : 20 m2 og med terrasse.

Junior suiten er 35 m2.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish