©  Foto:

Marsk Camp - Glamping

Glamping er den perfekte ferie for livselskere. Kom tæt på naturen uden at gå på kompromis med luksus og selvforkælelse. Vågn op til fuglesang i en rigtig seng med bløde dyner og højt til loftet.

 

Marsk Camp har 9 glampingtelte, med pladser til 2-6 personer (2 personer i Lotus Belle teltene, 4 voksne og 2 børn i Nordisk), og kan således tilbyde 30 sovepladser i alt.

 

Glamping teltene kan også bruges til erhvervsarrangementer med gode kollegaer, som skal på firmatur ude i naturen. 

 

Det kan yderligere kombineres med en østerstur eller sort sol.Glamping Telte Nordisk:

er indrettet med en rigtig seng (140 x 200), hyggelig stue med to sovesofaer, der kan give yderligere 4 sovepladser, så der er plads til en familie/gruppe på 6 personer (4 voksne og 2 børn). 

 

Teltet er desuden udstyret med køleskab, elkedel, induktionskogeplade (inkl. en kasserolle og pande), glas og service til 6, samt adgang til eget bad og toilet få meter fra teltet. Udenfor venter en privat træterrasse med egen gasgrill og havemøbler, hvor man kan nyde sin mad i det fri.

 

Glamping Telte Lotus Belle:

er indrettet med en rigtig seng (140 x 200) og et hyggelig siddeområde hvor man kan nyde en kop kaffe eller en god bog. 

 

Teltet er desuden udstyret med køleskab, elkedel, induktionskogeplade (inkl. en kasserolle og pande), service til 2, samt adgang til eget bad og toilet få meter fra teltet. Som noget helt specielt, er disse telte udstyret med 360-graders paneler i loftet, så man kan nyde synet af stjernehimlen fra sin seng. 

 

Udenfor venter en privat træterrasse med egen gasgrill og havemøbler, hvor man kan nyde sin mad i det fri. I disse telte er der plads til 2 personer.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish