Lagkagehuset, Haderslev

Foto: Lagkagehuset
Aktiviteter
Shopping
Fra rugbrød til kaffe og alt ind i mellem hos Lagkagehuset.
Adresse

Teaterstien 2a

6100 Haderslev

Hos Lagkagehusets store afdeling på Teaterstien i Haderslev kan du få alt hvad hjertet kan begære af brød, kager og andet bagværk, samt både kolde og varme drikkevarer.

Hos Lagkagehuset finder du også en café, hvor du kan nyde en kop kaffe og en lækker kage, mens du tager en pause fra shopping eller sightseeing - Lagkagehuset ligger nemlig kun få hundrede meter fra Haderslevs travle gågade og bymidte. Hvis du bare skal have en hurtig sandwich eller skynde dig hjem til kaffen med en kanelstang kan du køre igennem Lagkagehusets Drive-In, så du ikke engang behøver at stige ud af bilen efter dine indkøb.

Lagkagehuset og Haderslev har en lang historie, da en af de oprindelige grundlæggere af Lagkagehuset, Steen Skallebæk, ejede flere bagerier i Jylland med hovedsæde i netop Haderslev. I dag har Lagkagehuset mere end 100 afdelinger i Danmark, og har også bredt sig til udlandet.

Husk at Lagkagehuset i Haderslev også har en underafdeling i Meny på Gåskærgade, hvor du kan købe frisk kaffe og et mindre udvalg af sandwich, bagværk og brød.

Adresse

Teaterstien 2a

6100 Haderslev

Sidst opdateret af