©  Foto:

Kinorama Sønderborg

Kinorama i Sønderborg er en biograf der sætter nye standarder indenfor biografverdenen.

I Kinorama i Sønderborg ser du film på 1. klasse!

I forområdet bliver man mødt af en lækker café der tilbyder alt i Lavazzo kaffe og dertil naturligvis friske lækre kager. I caféen kan man også købe lækre gourmét hotdogs og andre specialiteter. Alt lavet med lokale råvarer af lokale leverandører.

Caféen laver også både mad og kaffe til at tage med på farten. Der er altså også åbent i caféen for andre end biografens gæster.

I biografens consession/kiosk-område finder du et rigt udvalg af bland-selv slik og andre lækkerier som man kan tage med sig i biografen. Der er naturligvis også popcorn, snacks og sodavand i alle afskygninger.

Inde i biografens 5 sale finder man komfort der ikke findes mage til i andre biografer i Europa. Der er reclinersæder på alle pladser, hver med eget bord. I alle sæder er der indbygget 220 volt stik og USB stik så man har mulighed for at få ladet sin laptop eller Ipad op ved konferencer og lignende arrangementer.

Alle 5 sale er udstyret med Dolby Atmos lyd og Flagship lazerprojektorer. Alt er lavet for at give gæsterne den bedst mulige oplevelse.

Biografen kan også bruges til andet end at se film. Der er mulighed for konferencer, foredrag, koncerter og transmissioner fra f.eks. Oscar-uddelinger, Formel 1 løb, Operaer… ja det er faktisk kun fantasien der sætter grænserne.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish