©  Foto:

Hytteudlejning på Sandersvig Camping og Tropeland

Børnevenlig hytteferie på campingplads med mange dyr, tropeland og mulighed for at medbringe hund eller kat efter nærmere aftale. 

Børnevenlig hytteferie nord for Haderslev med mange dyr

Sandersvig Camping og Tropeland er en familievenlig campingplads kun 300 meter fra en børnevenlig badestrand ved Lillebælt. Pladsen har gode aktiviteter for børn og mange dyr som de kan besøge i løbet af dagen. På pladsen er der også flere legepladser og hoppepuder. Lige når du ankommer til pladsen vil du på højre side kunne se deres tennisbaner og krolfbane. Udstyr kan lejes i receptionen og i højsæsonen kan du gratis komme og lære at spille tennis sammen med en instruktør. 

Men Sandersvig Camping og Tropelands helt store trækplaster er naturligvis tropelandet. Når det danske sommervejr ikke indbyder til udendørs leg og badning er der altid 31 grader varmt i det 800 m2 store badeland. Vandet er 28 grader varmt, og hele familien kan bade sammen i hallens store bassin, da dybden gradvist går fra 0 til 1,5 meter. Hvis man ikke er til rutsjebaner, kan man slappe af i badelandets boblebad eller måske blive varmet op i saunaen. Som overnattende gæst på pladsen har man hver dag 1 gratis adgang til badelandet inkluderet i prisen, også hvis man lejer en hytte.

Hytterne hos Sandersvig Camping og Tropeland er 5 stjernede luksus-hytter med plads til op til 6 personer. Hytterne er på 25 m2, og har to soveværelser - et med dobbeltseng og et med køjeseng og en briks - samt en hems med yderligere to sovepladser. Udover sovepladserne har hytterne også et opholdsrum med fladskærms-TV med DVD afspiller, køkken med køle/fryseskab samt bad og egen terrasse.

Hund og kat må kun medbringes i hytterne efter forudgående aftale. Hytterne er røgfri, og viskestykker og karklude medbringes selv. Sengelinned kan lejes for 50 kr eller medbringes. Pris for rengøring er 500 kr.

Vær opmærksom på at fra 2/7 til 6/8 udlejes kun ugevis fra lørdag til lørdag. Påske, St. Bededag, Kristi Himmelfart og Pinse udlejes kun hele perioder. Udlejes for minimum 2 døgn.

Indtjekning fra kl 14.00 til 18.00 med mindre andet er aftalt. Afrejse senest kl 11.00
Det er muligt at benytte badelandet efter kl. 11 på afrejsedagen ved henvendelse i informationen.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish