©  Foto:

Hytter ved Enderupskov Camping

Enderupskov Camping ligger perfekt for dig, der ønsker fred og natur, men korte afstande til seværdigheder i Sønderjylland.

Landsbyen Enderupskov ved Gels Å mellem Ribe og Gram er et af de smukkeste naturlandskaber i midtsønderjylland. Som nærmeste nabo finder du Enderupskov Camping, hvor du kan campere og leje hytter. Campingpladsen og bygningerne gennemgik en omfattende renovering i 2013, så både campingfaciliteter, værelser, hytter og restaurant fremstår pæne og indbydende.

Campingpladsen har flere hytter med plads til 4 personer i hver, både større og mindre. I de større hytter kan man tilkøbe en ekstra opredning til en 5 person. Dyne, pude, sengelinned og håndklæder er inkluderet i prisen for hytterne, men toilet og bad findes i servicebygningen på campingpladsen, hvor I også finder fælleskøkkenet.

Hund og kat er tilladt i hytterne mod et ekstra dagsgebyr.
Rygning er ikke tilladt.
 
Læs mere om Enderupskov Camping her
 
Oplevelser i området:

Inden for en radius af 5 km finder du Ribe Golf Club, fiskesø, Gels Å og Gram Å, hundeskov, mountainbikeruter samt en masse vandrestier. Blot et kvarters kørsel fra pladsen ligger Ribe - Danmarks ældste by - med det kendte Vikingemuseum, en charmerende brostensbelagt gågade med shopping muligheder og Danmarks bedst bevarede middelalderby.

Under 10 minutters kørsel den anden vej ligger Gram, hvor I kan besøge det historiske Gram Slot, der i dag tilbyder et væld af oplevelser fra en gåtur i parken, til et besøg i Gårdbutikken eller Caféen og måske en tur på Ghostwalk til de modige.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish