©  Foto:

Hotel Norden ved Haderslev Dampark

Centralt i Haderslev og med adgang lige ud til Haderslev Dampark og Dambåden Dorothea ligger Hotel Norden. Prøv hotellets opvarmede pool og nyd i sommerhalvåret deres fantastisk terrasse. 

Naturomgivelser i den gamle købstad

I hjertet af historiske Haderslev ligger Hotel Norden. Beliggende direkte ned til den populære Dampark med unik udsigt til vand og skøn natur. Her er der virkelig mulighed for at gå på opdagelse i den gamle købstad, som emmer af historie med rig mulighed for at dykke ned i de mange spændende udstillinger og fortællinger.

Hotellet har en uformel stemning og et personale som står til rådighed med god sønderjysk service. Køkkenet leverer en kombination af dansk og fransk mad med et moderne touch.

Tag en lang gåtur på de fantastiske små stier, som går rundt om søen. Eller besøg Domkirken som stammer tilbage fra 1200-tallet og er en vigtig del af Sønderjyllands historie. I Sommerhalvåret er der også mulighed for en sejltur på Dammen med en moderne eldreven turistbåd. Når dagen er omme, kan I slappe af på vores unikke terrasse eller hoppe i hotellets opvarmede pool.

Check-in og check-ud

Receptionen lukker kl. 17.00, senere check-in bedes venligst meddelt på forhånd.

Du kan dog stadig tjekke ind frem til kl 22.00 (Der er personale på hotellet til at tjekke ind)

 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish