©  Foto:

Hotel Norden, konferencer

Hold dit næste møde eller konference hos Hotel Norden i Haderslev.

Konference med panorama-udsigt over Damparken 

Hotel Norden i Haderslev ligger lige ud til den skønne Haderslev Dampark få hundrede meter fra centrum af Haderslev. Hotellet tilbyder lokaler i mange forskellige størrelser, fra små mødelokaler med plads til 5-10 mand til lokaler med en kapacitet på op til 170 deltagere ved borde og 350 i stoleopstilling. Den nære adgang til Haderslev Damparks skønne sti systemer og park områder gør den til et velegnet sted at gå tur og holde pause, når hovedet trænger til at blive frisket op.

Udover konference-faciliteterne tilbyder hotellet også 68 værelser, herunder små- og standard dobbeltværelser. Nogle af værelserne har udsigt til Damparken. Alle værelser er udstyret med eget badeværelse, fladskærms-TV og hårtørrer, samt gratis trådløst internet. Hotellets gæster har også adgang til hotellets indendørs pool og sauna.

Hotellet har også en a la carte restaurant med panorama-udsigt over Damparken. Her tilbyder de mange forskellige a la carte retter både til frokost og aften, altid med fokus på årstidens lokale og friske råvarer, så der er noget for enhver smag. Hvis du er til buffet tilbyder hotellet også både frokost- og aftenbuffet, med stort udvalg og fokus på kvalitet.

Alle hotellets mødepakker er inkl. standard AV-udstyr, kuglepenne og blokke, samt frisk frugt og isvand i lokalet.

Læs mere om hotellets forskellige mødepakker med lokale og mad her.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish