©  Foto:

Hotel Europa, Aabenraa

Sov godt i hjertet af Aabenraa

Hotel Europa ligger i hjertet af Sønderjylland, midt i Aabenraa mellem gågade, skov og havn, og der er kun 30 km til den dansk/tyske grænse.
De har 57 smagfuldt indrettede værelser, som alle indeholder badeværelse med brus og god hårtørrer samt strygejern, fladskærm med kabel-tv, aircooler i sommerperioden, minibar, telefon, kaffe maskine og gratis Wi-Fi. Der er skrivebord og behagelige stole på alle værelser.
I lobbyen er der altid gratis te og kaffe med hjemmebagte småkager.

Receptionen er bemandet døgnet rundt

Hotellet har også to tilknyttede restauranter, henholdsvis Restaurant No. 10 og den autentiske skotske pub Fox and Hounds i kælderen.

Fra hotellets lobby er der udgang til den 150kvm store terrasse, som byder på lækre retter, der er en kombination af retterne fra Fox and Hounds og Restaurant No10. Her er det i høj grad også muligt at nyde solen med en god kop kaffe eller en kold øl. Til de kølige aftner har terrassen flere terrasse varmere, tæpper og lammeskind til fri afbenyttelse.

Desuden er der flere caféer og restauranter indenfor få minutters gang og skov områder velegnet til en løbetur eller afslappende vandretur.

 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish