©  Foto:

Hotel Det Gamle Rådhus

Hotellet med de kongelige værelsesnavne og den centrale beliggenhed i slotsbyen Gråsten.

Hotellet
Med en fantastisk beliggenhed, midt i den hyggelige slotsby Gråsten, finder De DET GAMLE RÅDHUS – Hotel og Restauration. Straks De træder ind i foyeren, mærker De, at huset emmer af historie og tradition - lokalerne og værelserne er renoveret med nænsom hånd og med stor respekt for den oprindelige byggestil.

Alle værelser, suiter og hotellejligheder er individuelt og stilfuldt indrettet. Forkælelse og komfort er i højsædet, når vores venlige personale byder Dem velkommen på DET GAMLE RÅDHUS. Her er trådløst netværk, kabel-tv og toiletartikler til rådighed på værelserne.

Med placering i naturskønne Gråsten, tæt på skov, strand og vand, er der lagt op til forkælelse og afslapning for både krop og sjæl. Vi glæder os til at byde Dem velkommen og vil gøre vores yderste for, at Deres ophold bliver i særklasse. 

Alle er velkomne på DET GAMLE RÅDHUS. Der er lift til kørestolsbrugere, som giver adgang til restaurationen, og vi har naturligvis handicapvenlige toiletter, samt et handicapvenligt værelse.

Restaurationen
De bliver sendt tilbage i tiden, når De træder ind i de hyggelige lokaler på DET GAMLE RÅDHUS i Gråsten. Restaurationen er indrettet med inspiration fra Postgården i Matador.

Morgenbordet på DET GAMLE RÅDHUS bugner af de lækreste morgenmadsklassikere, med alt fra müsli, yoghurt, bagerbrød, pålægsfad og diverse æggeklassiker efter eget ønske. Efter et godt solidt måltid mad i hyggelige omgivelser, kan De gå en tur i naturskønne Gråsten før restaurationen igen åbner op for en smagfuld frokostanretning – hvor buffeten byder på klassiske danske retter lavet fra bunden af lokale kvalitetsråvarer.

Hold dit selskab hos os
Lad de stemningsfyldte og hyggelige lokaler på DET GAMLE RÅDHUS danne rammen om Deres næste fest; konfirmationen, brylluppet, fødselsdagen eller anden mærkedag. Uanset om De er et større selskab, eller en eksklusiv lille kreds, skræddersyer vi ethvert arrangement efter Jeres ønsker og behov.

Mangler De et sted at holde Deres næste møde, kursus eller konference, så er DET GAMLE RÅDHUS’ historiske og charmerende lokaler det perfekte valg. Vi skræddersyer arrangementet med udgangspunkt i Jeres dagsorden.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish