Gå til indhold
©  Foto:

Haderslev Campingplads

Haderslev Campingplads ligger 10 minutters gang fra Haderslev Centrum med en beliggenhed midt i herlig og smuk natur, og med en skøn udsigt over Haderslev Dam.

Campingpladsen er lille og velindrettet med 1. klasses køkken- og toiletfaciliteter, og der er vaskemaskine og tørretumbler – gratis internet overalt på pladsen og mulighed for at leje cykler og kanoer. Da campingpladsen er tilknyttet Danhostel er der mulighed for at benytte vandrehjemmets TV-stue som gæst. Desuden er der fri mulighed for at bruge de smukt placerede grillpladser, som findes rundt i parken omkring campingpladsen.

Med cykelformidling (kun mod forudbestilling) er det muligt leje cykler og at komme vidt omkring fra campingpladsen. Tag turen ind til Haderslev by, hvor I kan tage en shoppetur i gågaden, prøve Dambåden eller måske opleve en af de spændende guidede ture rundt i byen.

I kan også cykle ud til Pamhule skov og opleve den rige natur omkring Haderslev Dam, eller måske slå et smut forbi Dyrehaven og spise en medbragt frokost ved Bergs Plads efter I har beundret de smukke dådyr og krondyr, der går frit rundt i parken.

Pladsen tilbyder også værelsesudlejning og udlejning af hytter, som du kan læse mere om her.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish