Gram Slot, konferencer

Foto: Kim Lee Danielsen
Møder og konferencer
Venues
Du kan holde dit næste kursus, møde eller konference i historiske rammer på Gram Slot, uanset hvor mange deltagere I er.
Adresse

Slotsvej 54

6510 Gram

Gram Slot rummer nogle helt unikke rammer i forhold til at afholde større arrangementer. Her samler de ofte flere hundrede mennesker til Sønderjysk kaffebord eller tusind til koncerter med spisning, så du kan være helt sikker på, at de kan sørge for forplejning til dit næste arrangement, uanset hvor stort det er.

På Gram Slot har de velegnede faciliteter til alle slags møder, uanset om I er 10 eller 1.000, og de flotte historiske rammer gør dit arrangement helt specielt. I er også velkomne til at bruge den smukke slotshave, som er et oplagt sted at gå en tur og få noget frisk luft i løbet af dagen.

Hos Gram Slot har de fokus på din virksomhed og dine behov - selvom de har flere færdige pakkeløsninger er de også mere end villige til at tilrettelægge din konference efter dine ønsker. Du kan vælge imellem flere løsninger, f.eks. to dagsarrangementspakker, hvor forplejningen kommer an på dit valgte tidspunkt på dagen, aftenpakke og kursus med overnatning.

Skriv eller ring til Gram Slot og få en snak om mulighederne for at afholde jeres arrangement - de viser jer også gerne rundt, så I kan se slottet og faciliteterne, inden I beslutter jer.

Adresse

Slotsvej 54

6510 Gram

Facilities

WIFI

Udenfor byen

Mere end 1000 personer

1 - 49 værelser

Hotel

Reception

Mellem 501 og 1000 personer

Venue

Restaurant

Mellem 301 og 500 personer

Parkering

Mellem151 og 300 personer

Mellem 101 og 150 personer

Mellem 50 og 100 personer

Mellem 1 og 49 personer

AV-udstyr

Sidst opdateret af