©  Foto:

Gram Slot

Lad dig fortrylle af historien og stemningen på det historiske, sønderjyske slot og nyd et ophold i bygningerne tilhørende Gram Slot.

Gram Slot er et af Sønderjyllands prægtigste bygningsmonumenter og et fornemt udtryk for dansk slotsarkitektur.

Slottet er opført gennem tre århundreder med start omkring år 1500.
De tre fløje, der omkranser slotsgården, udgør med den varme rødbrune farve, de røde tage og hvide gesimser et meget dansk hus.

I 2007 købte de nuværende ejere, Sanne og Svend Brodersen, slottet efter det havde stået tomt i 25 år. I dag er Gram Slot en unik og meget alsidig virksomhed under stadig udvikling. Virksomheden består af et moderne, økologisk landbrug, en kulturinstitution med levende formidling af historie, arkitektur, kultur og natur, overnatning, restaurant, julemarkeder og meget meget mere.

Gram slot har værelser og lejligheder til enhver anledning. Slottet råder over 33 hotelværelser fordelt på forskellige historiske bygninger på slottets grund, som er perfekte til et weekend- eller ferieophold. Alle værelser er nænsomt restaurerede, så de fremstår lyse og moderne, men med respekt for bygningernes historie. Udover værelser har Gram Slot også flere ferielejligheder, der passer perfekt til en eller flere familier. Lejlighederne har flere værelser og deler køkken og bad.

Gram Slot ligger i hjertet af Sønderjylland, og der er kun en kort køretur til mange oplevelser og minder. Du kan for eksempel finde byerne Ribe, Haderslev og Kolding mellem 20 og 40 minutters kørsel væk. Har du mere lyst til en spadseretur kan du udforske alle tilbuddene og attraktionerne på Gram Slot. Gå en tur i slotshaven, besøg restauranten eller det økologiske, åbne landbrug eller gå på opdagelse i Gårdbutikkens udvalg af lokale varer og delikatesser.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish