©  Foto:

Gram Slot Gårdbutik

Find lækre specialiteter i gårdbutikken på Gram Slot.

Gram Slot Øko-landbrug

Gram Slot har siden 1660'erne været kendt for sine stolte landbrugstraditioner, og dette valgte de nuværende ejere Svend og Sanne Brodersen at fortsætte, da de købte Gram Slot.

Landbruget ved Gram Slot er i dag et åbent, økologisk landbrug, der producerer en række forskellige Ø-mærkede produkter, som sælges eksklusivt i REMA 1000 i hele Danmark og i Gram Slots egen gårdbutik. REMA 1000 er medejer af det økologiske landbrug, og partnerskabet har frembragt et stort sortiment af faste varer. Gram Slot producerer blandt andet mel, havregryn, müsli og forskellige brødblandinger, samt mejeri-produkter som fløde, ost og 6 forskellige slags mælk.

Gram Slot praktiserer "Jord til bord"-filosofien, og derfor er det økologiske landbrug åbent for alle nysgerrige sjæle. Du kan dermed komme direkte med i stalden og med egne øjne se, hvordan varerne på hylderne i REMA 1000 bliver produceret - det er fra jord til bord.

Gårdbutikken på Gram Slot

Gram Slots gårdbutik ligger i en gammel staldbygning, der på fornemmeste vis danner rammen om både butikken og restauranten.

Det er et stort udstillingsvindue for regionens kunsthåndværkere og fødevareproducenter, og her kan du søge spændende og nye produkter med både historie og håndværk i.

I butikkens fødevareafdeling kan du bl.a. købe Gram Slots egne produkter som mælk, mel, gryn, kød og kartofler samt pølser og ost. Der er desuden et stort udvalg af kaffe og te, og der er kaffemølle, så du kan få friskmalede bønner med hjem.

Derudover sælges der vin, øl, saft og juice samt en masse lækre specialiteter. 

Vi anbefaler en gåtur i Slotsparken efterfulgt af et besøg i gårdbutikken. 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish