©  Foto:

Emm's Knive Smedekursus - lav din egen kniv

Medbring godt humør og tålmodighed til dette traditionshåndværk, der stolt kan se tilbage på århundreder af værdigfuldt arbejde! For hvad ville en ridder være uden en rustning eller en kok uden sin fileterkniv?

Her fremstilles der ikke masseproduktion. Det drejer sig om at få en fornemmelse for produktet og det arbejde knivmageren og smeden udfører.

Ja, her vil du muligvis støde på nogle grænser kropsligt og gå beskidt og svedig hjem, men samtidig være lykkelig over din helt personligt fremstillede kniv.

Vi tilbyder 2 kurser – et 1- eller 2-dages kursus
Det er vigtigt, at du er iført arbejdsklædning i bomuld og har fast læderfodtøj på. Beskyttelsudrystning har vi til rådighed.

1-dags kurset varer ca. 8 timer – pris DKK 1676
Her kan du fremstille en mellemstor køkkenkniv eller en outdoorkniv uden smedning.

I prisen er indeholdt alle udgifter til materiale, i form af knivsklinge og almindeligt træ til grebet. Andre materialer, såsom Damaskstål, horn eller mammut kan tilkøbes.

2-dages kursus – pris DKK 3352
Nu bliver det hedt. Du skal igang ved essen
Der skal smedes en klinge, til enten en køkkenkniv eller en outdoorkniv.

Lidt om os
Da vi oprindeligt kommer fra Tyskland, så taler vi ikke perfekt dansk, men vi tager undervisning og øver os flittigt, derimod er vi ret gode til engelsk. Vores hjemmeside findes pt. kun på tysk.

Vi har stor interesse i at dele vores viden og ikke mindst evner for dette gamle håndværk med andre. Så har det din interesse vil vi gerne tilbyde et smede- / knivkursus for mindre grupper (2 personer).

Vores produktpalette udvides løbende og i øjeblikket arbejder vi med epoxyprodukter og fremstiller små borde. Fremadrettet er det også noget vi vil give kurser i, men lige nu tager vi en ting ad gangen.

Det vil glæde os, om vi har vækket din interesse.

Steffi og Marko

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish