©  Foto:

Den hyggelige havneby Aarøsund

Med hvide sandstrande bredt ud mod både nord og syd finder du den gamle, hyggelige havneby Aarøsund lige ud til Lillebælt. 

Her kan du gå tur ved lystbådehavnen, spise frokost, en is eller nyde en middag på det smukke og velrenoverede Aarøsund Badehotel, hvor du vil opleve ægte badehotelstemning fra 30’erne. Badehotellet ligger med verandaen lige ned til stranden.

Aarøsund Lystbådehavn har også netop fået lavet en ny molesti, så alle - også gangbesværede og kørestolsbrugere - kan komme ud og gå tur på den 300 meter lange mole og nyde den skønne udsigt over Lillebælt.

I den sydlige del af Aarøsund finder du Gammelbro Camping, som ligger ud til vandet. He er der masser af muligheder for både at bade, fiske, dykke, snorkle og surfe. Campingpladsen har swimmingpool, som også gerne må benyttes af gæster som ikke bor på campingpladsen.

Med bussen kommer du direkte til det kulturrige og historiske Haderslev, hvor man bl. a kan tage en sejltur med hjuldamperen Helene ud til Aarøsund via Haderslev fjord, og se byen fra havsiden.

Fra færgelejet tager det små 8 minutter med færgen at komme til den idylliske Lillebæltsø. Besøg øens helt egen vingård, nyd et glas køligt hvidvin med udsigt over markerne, besøg den flotte Julekirke, lad ungerne holde en pause på den store naturlegeplads, snup et spil parkgolf og kig forbi den historiske Brummers Gaard, hvor der er mulighed for at leje cykler, havkajakker, fiskenet til børn, golfbiler samt trækvogne til ø-turen. Aarø byder også på et imponerende vildtreservat, en havnekiosk der byder på middagsretter, flere cafeer med gode madoplevelser og en campingplads med legeplads og mini marked.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish