Gå til indhold
©  Foto:

DCU Camping Kollund

Oplev grænselandet historie

DCU Camping Kollund er en hyggelig lille plads på et skrånende terræn i læ af skov og beplantning og tæt til strand. Fra mange af pladsens 170 enheder har man en smuk udsigt over Flensborg Fjord. Pladsen råder over tre 25 m² (L-5) hytter med bad og toilet samt to ”turhytter” på 12 m².

Pladsen er et godt udgangspunkt for udflugter i den skønne natur samt til de mange historiske steder i Sønderjylland og lige syd for grænsen. Besøg f.eks. Gråsten Slot fra det 16. århundrede og den smukke park, eller tag en historisk tur til Dybbøl Mølle og gå rundt på de 10 skanser
blandt minder fra krigene i 1848 og 1864. Historisk Center Dybbøl giver et spændende indblik i livet på skanserne. Besøg også den naturvidenskabelige oplevelsespark Universe, eller tag til dinosaurer-oplevelsesparken Tolk-Schau. Gå eller cykle en tur på den skønne Gendarmsti.
Lige på den anden side af grænsen ligger Flensborg med et hav af muligheder samt Slesvig med kulturoplevelser som Gottorp Slot, Domkirke, Hedeby Vikingemuseum og Dannevirke.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2022
Danish