©  Foto:

Danhostel Sønderborg-Vollerup

Overnat godt og billigt på Danhostel Sønderborg-Vollerup og bo tæt på natur, kultur og attraktioner.

Planlægger du en fredfyldt ferie med dine børn? Så kig nærmere på overnatning på Danhostel Sønderborg-Vollerup, der ligger på 5 tønder land i det østlige Sønderborg. Her mødes du af andre børnefamilier, der elsker stedet for de dejlige hytter, legeaktiviteter og tamme dyr.

Et Danhostel med plads til alle
Mens børnene hygger sig på svævebanen og i trampolinen – eller måske nusser med de tamme kaniner og næsebjørne - kan du finde en solrig plet i en af vandrerhjemmets skønne gårdhaver. Her skaber fuglevoliere og hyggekroge den perfekte feriestemning – langt væk fra den travle hverdag, du måske kommer fra. Virkelig en lise for sjælen.

Sønderborg Revyen
Måske går turen derefter ind til Sønderborgs hyggelige centrum med butikker og cafemiljø – eller hen til den utrolig populære Sønderborg Revy, der er kendt for en belægningsprocent nær de 100. Husk at bestille billetter i god tid!

Tysklandsbesøg nu og under krigen
Når ferien tilbringes i Sønderjylland falder snakken ofte på Tyskland. Både de nutidige indkøbsture over grænsen, der kun ligger 25 km væk, og den historiske betydning, som Tyskland har haft for særligt denne sydlige del af Danmark. Også vandrerhjemmet har sin helt egen krigshistorie, der hvert år deles på befrielsesdagen den 4. maj. Den fortæller om Johanne Hansen, der i 1928 stod bag den første kombinerede husholdningsskole og vandrerhjem på stedet, og som under krigen var særdeles aktiv i modstandsbevægelsen. Selv var hun lige ved at blive ét af krigens ofre i en tysk koncentrationslejr, men det lykkedes hende heldigvis at overleve og komme vel hjem til byens vandrerhjem igen.

Besøg Danmarks eneste oplevelses- og sciencepark Universe, Sønderborg og de historiske steder som Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle, Historiecenter Dybbøl Banke og Gendarmstien, der snor sig langs Flensborg Fjord 84 km, fra Skovby til grænsen. Sønderborg har et spændende shopping  cafeliv. Nyt universitet, Alsion med koncertsal til 988 gæster. I nærheden af Danhostel Sønderborg-Vollerup findes der 3 golfbaner, gode cykelstier, godt fiskevand, fiskerkutter og 'put & take'. Fra Danhostel Sønderborg-Vollerup er der småveje og stier til skov, Augustenborg Fjord og Sønderborg centrum.
 
Danhostel Sønderborg-Vollerup det sjoveste vandrerhjem med 14 huse og 10 feriehytter beliggende i en 5 tønder land stor have. Husene indeholder familieværelser til 1-6 personer - de fleste med eget bad/toilet, mange uden køjesenge. 10 værelser er godkendt til kørestol. 10 familievær. med genvex  for det gode klima.
10 Feriehytter er 42m2 og rummer 2 værelser med 2 enkeltsenge, en hems, bad/toilet, stue med TV, køkken med ovn m.m., terrasse med havemøbler samt fælles møntvaskeri.

Den store have har egen mini-golf, trampolin, mobilius,  svævebane, klatrevæg, bålplads, tipi, og der er overdækket grillterrasse. Vi har desuden fuglevolierer og klappedyr, såsom dværggeder, næsebjørne, chinchillaer og kaniner. Indendørs er der café, spisestue, bibliotek, pejsestue, gruppekøkken, familiekøkken og 2 mødelokaler.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish