©  Foto:

Brundlund Live

Kom til et forrygende event i Brundlund Slotshave den 31. august, når kunstneren Franciska Clausen hyldes med musik, mad, foredrag – og selvfølgelig kunst.

2024 er året, hvor Aabenraa-kunstneren, Franciska Clausen, hyldes for fuld udblæsning i sit 125. jubilæumsår.

Franciska Clausen blev født i Aabenraa i 1899, hvor hun også døde i 1986. I sit lange kunstnerliv rejste hun dog rundt mellem Europas storbyer og lod sig uddanne og inspirere til sin avantgardistiske og banebrydende kunst.

Franciska Clausens liv og kunst hyldes på denne festdag i Brundlund Slots hyggelige have. Haven danner rammen om en dag fyldt med musik, oplæg, fantastisk mad og lækre vine. Brundlund Live har inviteret nogle af de lækreste madboder og foodtrucks til at levere maden.

Oplev ikke mindst musik fra Hanne Boel, Peter Sommer, Dopha, eee gee m. fl. Lyt til oplæg fra kendte navne som Kristian Leth, Simone Aaberg Kærn, Bente Scavenius og Emilie van Hauen.

Festivalen byder desuden på langbordsmiddage/social dining til frokost og aften. Her er fællesskabet i centrum, og du kommer til at snakke med sidemanden – selvom du måske ikke kender vedkommende.

Begge middage afholdes i et hyggeligt og stemningsfuldt tipitelt, hvor både fransk indretning og mad er i fokus. Menuerne er kreeret og tilberedt af Det Franske Hus.

Frokostmenu:
Coq au Riesling med garniture og salat.
Pris: 220 kr ekskl. gebyr

Aftenmenu:
Andeconfit (langtidsimret andelår) med garniture og salat.
Pris: 250 kr ekskl. gebyr

Programmet starter kl. 11.30 (haven åbnes dog kl. 11.00) inden festlighederne igen slutter kl. 22.00. Se det fulde program her. 

Køb din billet her

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish