©  Foto:

Bowl'n'Fun Haderslev

I Haderslev kan du ved Bowl ´n´Fun spille bowling, prøve deres escape room, skyde med laser og tage de mindste med i Happie's Hule. Slut dagen af i The Grill og smag på deres fantastiske grill buffet. 

Bowling, Happies Legeland & Escape Room - sjov for hele familien

Bowl’n’Fun i Haderslev er et rent aktivitetsmekka, fyldt med sjov og gode rammer til at skabe kvalitetstid for hele familien. Du kan udfordre venner og familie i bowling, prøve at komme ud af deres escape room og spille Laser Hero. Når sulten melder sig kan i tage en pause i The Grill hvor du bl.a. kan dykke ned i deres grillbuffet. 

For de små venter Happie's Hule i intet mindre end 3 etager, der inkluderer både boldland, rutsjebaner, trampoliner og forhindringsbane. så der er rigeligt at prøve for børn i alle aldre! Desuden er Happie’s Hule gratis, hvis du spiser hos The Grill eller bowler hos Bowl’n’Fun.

Hvis du ønsker at besøge Happie’s Hule uden at bowle eller spise kan du også købe entré.

Parkering:

Der er gratis parkering for centerets gæster. Parkering for gæster er kun tilladt ved gyldig registrering af parkering via vores iPad ved check-in (områdekode 4345). Det er dit eget ansvar, at registrering er indtastet korrekt. Indtast nummerplade uden mellemrum.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish