©  Foto:

Bouldering og klatring ved StreetDome

Ønsker du at lave noget aktivt og blive udfordret? Så skal du prøve klatring! På StreetDome finder du en af Danmarks højeste klatrevægge, der med sine 30 meter tårner sig op over Haderslev Havn. 

Klatring på en af Danmarks højeste klatrevæg 

Klatring på en af Danmarks højeste klatrevæg sker til dels på de 2 betonrør der vender mod øst, og dels på nogle udskudte konstruktioner, som nedbryder den vertikale struktur. Det hele kombineret giver dig en særdeles udfordrende klatreoplevelse, hvor du kan teste dig selv både fysisk og mentalt. Klatring på siloen må kun ske sammen med en instruktør, der har det lovpligtige sikringskursus.

Klatring med reb og sikrings instruktør pris 800,- pr time.

Bouldering indenfor i StreetDome 

Du kan også prøve bouldering indenfor i StreetDome. Bouldering er en sjov og udfordrende klatreform, hvor du klatrer uden reb og seler. Gulvet er specialbelagt med bløde madrasser, som gør, at du ikke slår dig, hvis du mister grebet.

Bouldering er en meget populær klatreform, hvor der normalvis ikke klatres højere end 4-5 meter, og hvor der som regel klatres i mindre grupper. Bouldering-væggen kan frit benyttes i åbningstiden.

StreetDome byder desuden på andre former for street sport som fx skating, SUP, Parkour og Scoot.

Er du interesseret i at anvende en af StreetDomes instruktører, så kontakt thestreetdome@gmail.com.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish