©  Foto:

Birkelev Naturkunst - Skærbæk

Vi flyttede ind i 1997 på et landsted der var noget forsømt. Siden har vi gjort meget ud af at få haven indrettet som vi gerne ville have den. Først fik vi græsplæne, køkkenhave, frugthave, kaniner, høns og katte. Senere har vi suppleret med forskellige småfugle i volierer, duer, sølvfasaner og guldfisk. Haven på 7000 m2 er løbende kommet mere og mere under nænsom kontrol, så vi har fået flere forskellige bede, vinterhave på 150 m2, pergolaer, en havedam og meget mere.

Siden Jane begyndte at arbejde fuld tid som pilefletter er der kommet mange projekter i haven i pil. Der er mange forskellige hegn, huler, tunnel og ting der mest er til forundring. Jans træskulpturer pryder nu også haven i mange forskellige udgaver. Frostsikker havekeramik er blevet en del af sortimentet og det indgår ligeledes som en integreret del af haven.

Eventyrskoven er et helt kapitel for sig. Her udfolder vi vores kreativitet fuldt ud og har efterhånden rigtig mange eventyr, børnesange myter og historier repræsenteret. Vores største udfordring er at haven er for lille. Vi har stadig mange ideer at lege med..


Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish