©  Foto:

Aarø Camping

Campingferie på ferieøen Aarø, kun 7 min fra fastlandet. Der er mulighed for hytteudlejning og på stedet finder du både børnezoo, café og butik. 

Se den populære ferie ø Aarø med overnatning på Aarø Camping

Midt på den skønne ferieø Aarø, kan du overnatte på Aarø Camping. Her er det både muligt at overnatte med egen campingvogn, men du kan også leje en af deres feriehytter. Du er centralt beliggende på øen og kan derfra nemt gå på opdagelse i alle øens unikke tilbud, aktiviteter og smagsoplevelser. 

Selve campingpladsen er bygget op omkring et ældre nedlagt landbrug, og de gamle bygninger danner rammen om pladsen og sætter stemningen.
I den ene længe finder du pladsens reception. Herfra varetages ind- og udcheckning, og her vil de også være behjælpelig med at ekspedere post og vejlede om eventuelle udflugtsmuligheder, både på øen, men også på fastlandet. Campingpladsen har også en butik hvor du kan købe de fleste dagligvarer og bestille lækkert nybagt morgenbrød hver dag. Derudover har de også en café hvor du kan købe kaffe og kage, diverse kolde drikke, fadøl og pizza.  

Hvis man ikke medbringer egen campingvogn, er der også mulighed for at leje hytter eller campingvogne på pladsen. Pladsen har 2 forskellige typer hytter:

  • Type 1 inkluderer 4 sovepladser i køjesenge og køkken med service, køleskab, kaffemaskine osv.
  • Type 2 har plads til 2 vokse samt 2-3 børn på en hems. Denne hytte inkluderer også køkken med service, køleskab, kaffemaskine osv.

Ingen af hytterne har indlagt vand, men er placeret tæt på køkken og badefaciliteter.

Derudover har pladsen 2 udlejningscampingvogne med plads til 4 personer.

Lige overfor campingpladsen er der en børnezoo hvor du kan klappe alpakaer, kænguruer, geder, kaniner og høns. De løber alle frit rundt i deres indhegning og der åbent i den lille zoo 2 timer hver morgen og hver eftermiddag. 

For åbningstider og booking

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish