Dataprotection

Privatlivspolitik

 

1. Vi er dataansvarlige – kontaktoplysninger

Denne privatlivspolitik er gældende for den dataansvarlige, som er:

Foreningen Destination Sønderjylland
Perlegade 48, 1. sal
6400 Sønderborg

Tlf.: 81824570
E-mail: info@dssj.dk

CVR nummer 36650524.

Politikken omhandler enhver behandling og registrering af persondata, som opsamles og behandles via vores hjemmeside; www.visitsonderjylland.dk, vores chatbot, vores facebookside; www.facebook.com/visitsonderjylland, nyhedsbreve, tilfredshedsmålinger, konkurrencer, spørgeskemaer, SMS – services, analyseprogrammer og andre tilsvarende systemer, der anvendes til betjening og kommunikation med vores kunder, gæster og andre personer, der er i kontakt med Foreningen Destination Sønderjylland.

Denne privatlivspolitik har til formål at oplyse dig om hvordan Foreningen Destination Sønderjylland behandler de personoplysninger du giver til os, eller som vi har indsamlet i forbindelse med de nærmere beskrevne formål i afsnit 2.

Vi behandler alene dine personoplysninger i overensstemmelse med denne privatlivspolitik, samt den til enhver tid gældende lovgivning på området.

 

2.  Brug af personoplysninger

Vi tager beskyttelse af dine personoplysninger alvorligt, og bestræber os på, at have størst mulig gennemsigtighed om vores indsamling og behandling af dine personoplysninger. Når vi behandler personoplysninger om dig, skal du vide, hvilke oplysninger vi behandler samt til hvilket formål.

Vi indsamler og anvender personoplysninger, når du udfylder formularer på vores website, når du chatter med os via vores Chatbot, og når du køber services eller produkter hos os.

Personoplysninger bruges til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til vores kunder og andre interessenter, blandt andet med henblik på at målrette vores markedsføring til de enkelte kunder og interessenter.

I forbindelse med vores behandling af persondata, anvender vi udvalgte eksterne databehandlere, med hvem vi har indgået databehandleraftale, og som kun behandler data efter vores anvisninger og instruks.

For at sikre dig, den bedste oplevelse når du besøger vores hjemmeside, modtager nyhedsbreve fra os, deltager i konkurrencer eller i øvrigt har kontakt med os, behandler vores databehandlere dine personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at sikre dig, den bedste oplevelse hos os. Vores databehandlere behandler ikke særligt følsomme personoplysninger, da vi ikke indsamler sådanne.

 

3. Hvilke data indsamles, og hvad er formålet

Når du besøger vores hjemmeside: www.visitsonderjylland.dk indsamler vi oplysninger om din brug af hjemmesiden, herunder f.eks. hvilken type browser du bruger, hvilke søgetemaer du bruger, din IP adresse, din netværkslokation, tekniske data om dit it-udstyr og din browseradfærd samt andre informationer om din computer. Oplysningerne indsamler vi ved hjælp af cookies og andre lignende teknologier. Du kan i øvrigt læse mere om vores brug af cookies i vores cookiepolitik, som findes nederst på vores hjemmeside. Derudover bruger vi Google analytics for at forberede din oplevelse hos os.

Når du besøger vores hjemmeside, og gør brug af de tjenester du kan tilgå derfra behandler vi følgende personoplysninger på og om dig: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, firmanavn, stilling og oplysninger om dine køb/bestilling af brochure materiale  hos os.

 

4. Hvor længe opbevarer vi persondata

Vi opbevarer og behandler dine persondata i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Som udgangspunkt sletter vi dine persondata efter 6 måneder efter endt ophold.

 

5. Kontaktoplysninger

Som registreret har du til enhver tid ret til indsigt i, hvilke persondata vi har registreret på og om dig. Hvis du ønsker denne indsigt, skal du kontakte os på mail: info@dssj.dk . Hvis du opdager, at vi har registreret forkerte data på dig, eller du ønsker at påberåbe dig din ret til at blive glemt, skal du ligeledes kontakte os på mail: info@dssj.dk .

 

6. Nyhedsbreve, konkurrencer, bestilling af brochure mv.

Tilmelding til vores nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer, brug af vores chatfunktion, bestilling af brochure materiale og alle andre tilfælde, hvor du aktivt vælger at indtaste dine personoplysninger er helt frivilligt. Vi indsamler alene ikke følsomme personoplysninger, som ikke kræver dit eksplicitte samtykke.  Når du via vores hjemmeside indtaster dine personoplysninger accepterer du samtidig vores behandling af dine oplysninger i henhold til denne privatlivspolitik.

Hvis du er tilmeldt nyhedsbrev kan du til hver en tid framelde dig igen, og anmode om at vi sletter dine personoplysninger.

 

7. Passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi har indgået databehandleraftaler med de databehandlere, som behandler persondata på vores vegne, og efter vores instruks. Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@dssj.dk eller tlf. 81824570. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.