©  Foto:

SEJD Café & Boutique

SEJD Café & Boutique er en vikingeinspireret cafe og butik i hjertet af Jelling, med en unik udsigt til monumentområdet. Her kan du nyde roen og få en ekstraordinær oplevelse med mad og drikke, der er baseret på gode råvarer og tilberedt med passion. Der bydes på fortællinger fra vikingetiden og den nordiske mytologi, og hylderne er fyldt med spændende private-label varer samt bæredygtige og lokale produkter.

I SEJD Café & Boutique forlænges den fortælling der starter i Monumentområdet og på Kongernes Jelling. Udover at blive budt på lækker mad og drikke, kan du opleve værterne fortælle historier fra vikingetiden eller den nordiske mytologi. Alt sammen med et glimt i øjet - også i børnehøjde.

I caféen er der et stort udvalg af spil, blandt andet vikingernes strategispil Hnefatafl, og værterne hjælper gerne med at lære reglerne. Du kan også spille Kongekort, der er et interessant spil med hele den danske kongerække. Hvis du bliver bidt af det, kan det erhverves fra hylderne.

Med sin beliggenhed er stedet også fantastisk til børnefamilier, hvor forældre kan sidde og nyde en kop guddommelig kaffe mens børnene boltrer sig på sydhøjen eller på græsset ved palisade-markeringen.

SEJD Café & Boutique har åbent hver dag ugen rundt. Og som turist kan du få hjælp til information om såvel lokale som nationale seværdigheder. Personalet er altid hjælpsomme, og der er et bredt udvalg af brochurer til rådighed. Endelig er der gratis wi-fi.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish