©  Foto:

PULZION Sportshotel - Lejligheder tæt ved natur og Kolding midtby

Pulzion Sportshotel - her bor, sover og spiser man godt!

I foråret 2003 slog Pulzion Sportshotel dørene op med 10 velindrettede lejligheder i 2 etager med 50 sengepladser.

Centralt, naturskønt og familievenligt
Pulzion Sportshotel er en fløj til Pulzion Sportscenter med direkte adgang og udsigt til grønne familievenlige områder og blot 5 minutters kørsel fra motorvejsafkørsel 65 (Kolding Syd). Med kun små 2 km ned til centrum, er der rig mulighed for at lade bilen stå og gå ned i byen og besøge byens butikker, restauranter, eller lege turist på Koldinghus. Banegården ligger også i gåafstand til Pulzion Sportshotel, ca. 2,5 km. Tager man bilen kan man på 15 minutter nå naturskønne omgivelser ved både skov og strand med et rigt dyreliv, eller besøge Trapholt.
Legohouse og Legoland ligger kun 45 minutters kørsel fra Kolding, så man kan sagtens nå en dagstur og slappe af og hygge sig om aftenen på sportshotellet.


Alle er velkommen
PULZION Sportshotel byder på optimale forhold til vore gæster om du er sportsudøver, kursist, turist eller bare har brug for en seng at sove i - også perfekt til interrailer - gå-afstand fra kolding banegård og rutebilstation.
NB! Kæledyr efter aftale.

Familietræf
Overvejer du at holde et familietræf, så er Pulzion Sportshotel ideelt, da vi kan være behjælpelig med bespisning hele dagen og vores faciliteter både inde og ude, kan give jer nogle sjove og hyggelige aktiviteter i løbet af dagen.
Kontakt Gitte Kloppenborg på gk@pulzion.dk, for at høre mere.

Muligheder
Når du er booket ind på Pulzion Sportshotel, har du mulighed for at benytte vores motionscenter, samt spille Pay & Play Squash på en de 8 baner der hører under Kolding KFUM Squash.

Vores udendørs arealer ligger op til flere forskellige aktiviteter: Spil flere forskellige boldspil på vores nye Multibane, spring rundt på Parkourbanen, sving dig rundt på forhindringsbanen, spil fodbold, rundbold etc. på græsarealerne eller nyd en kop kaffe ved en af vores bord/bænke sæt. Mulighederne er mange.

Velvære
Skulle du have brug for en fodbehandling eller massage, mens du bor hos os, så kig forbi vores hjemmeside www.pulzion.dk og klik på sundhed.

Lejlighederne:
• Opholdsstue med 2 – 4 sengepladser
• Ekstra soverum med 2 sengepladser
• Toilet med bruseniche
• TV, køleskab, el-kedel
• Gratis WIFI

Book din overnatning lige her: Pulzion Sportshotel Kolding

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish