Grøn oplevelse
©  Foto:

Kolding Hotel Apartments - Bo centralt i Kolding midtby

Fuldt udstyrede ferielejligheder med plads op til 6 personer, eget køkken, stue, toilet og soveværelser.

Beliggende midt i hjertet af Kolding, ned til Slotssøen og med Kongeslottet Koldinghus. 

 

Et skønt sted for familien med børn, eller parret som ønsker kort afstand til mange aktiviteter og attraktioner, mere plads, nærvær og tryghed.

Her finder du utallige muligheder for at skræddersy det perfekte ophold.

Hvorfor nøjes med et værelse, når du kan bo i din egen ferielejlighed?
I vores ferielejligheder kan du føle dig hjemme med både køkken, opholdsrum, spiseplads og soveværelser. De danske designklassikere og lejlighedernes lyse, rolige farver understreger følelsen af ekstra god plads og albuerum.
Hos Kolding Hotel Apartments har du både smuk natur og alle byens muligheder lige uden for døren. Du bor på bredden af Slotssøen, for foden af Koldinghus og midt i Koldings gamle, hyggelige latinerkvarter med restauranter, caféer, butikker og kulturtilbud inden for gåafstand.
Attraktioner som Legoland, Givskud Løvepark og meget mere indenfor 40 minutters kørsel.
Vi har sjove opgaver til børn, et spændende Kolding løb for alle aldre, en kæmpe lånekasse med alverdens spil til både ude og inde, samt ekstra køkkenudstyr, cykelgrej og meget mere – alt sammen gratis at låne.

Hos Kolding Hotel Apartments kan alle familiemedlemmer samles, slappe af eller aktiveres, hvad enten det er fitness, badeland, museum, Yoga, løbetur, Legoland, Grill, Spil, cykeltur eller bare HYGGE. – Det kan skræddersyes så det passer lige til dig.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish