©  Foto:

Hotel Kolding - Moderne hotel i Kolding centrum

Midt i Kolding tæt ved Slotssøen finder du Hotel Kolding, som er et indbydende hotel med moderne og stilrene værelser. Hotellet tilbyder morgenmad hver dag til hotellets gæster og hver weekend tilbyder hotellet lækker brunch til alle.

 

Hotel Kolding er et lækkert hotel midt i Kolding centrum med 132 stilrene, moderne værelser og al tænkelig komfort. Hotel Kolding ligger ved Slotssøen og et stenkast fra Koldinghus. Hotellet er nemt at komme til både med bus og tog, da togstationen er vores genbo. Kører du i bil, har vi en aflåst parkeringsgarage under hotellet som kan benyttes mod betaling. Er du turist, eller har du tid til overs efter et møde, har Kolding et væld af kulturelle tilbud. Besøg Trapholt Museum - Danmarks eneste museum, hvor du kan se billedkunst, kunsthåndværk, design og møbeldesign. Og kun 35 minutter herfra ligger LEGOLAND®.

I mere end én forstand er Hotel Kolding også ’Det litterære hotel’: Vi er således naboer til Kolding Bibliotek, som vi har et nært samarbejde med. 

Som vores gæst tilbyder vi dig at booke tid på de omkringliggende golfbaner og giver dig gode råd om, hvad du kan opleve i og omkring Kolding - der er en af Danmarks ældste byer med masser af byde på, hvad enten det er kulturtilbud, forlystelser eller andet. Vi tilbyder også wellness-ophold i samarbejde med Dronning Dorotheas Badstue.

Hotellet tilbyder morgenmad hver dag til hotellets gæster. Hotel Kolding har åbent hele døgnet 365 dage om året.

Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish