©  Foto:

Hotel 6400

Den stilrene minimalisme på Hotel 6400 giver ro i sindet og samtidig bor du i rolige omgivelser i udkanten af Sønderborg by.

Velkommen til Hotel 6400.

Velkommen til trestjernet minimalisme på alle planer. Selv navnet er reduceret til byens postnummer. Og o’et i logoet skal forestille en – minimalistisk – sovende gæst. Siger designeren bag. Men udover minimalisme er ambitionen også at være et hotel, der skaber maksimal stemning krydret med en cool, casual og moderne livsstil. Og prisen for en overnatning med morgenmad; ja den er såmænd også ganske minimalistisk.

Hotellet ligger i udkanten af Sønderborg tæt ved skov og strand; men kun cirka 2 km fra det pulserende liv i Sønderborgs centrum. Vi er hotellet til dig, der ikke kun vil bruge pengene på at bo, men også på oplevelser i lokalområdet. Og det uanset om du kommer privat eller som erhvervsgæst. Dit ophold skal være en positiv overraskelse, der gør, at du kommer igen. Og igen. Vi samarbejder med en række restauranter, hvor du kan nyde enten frokosten eller middagen.

 

 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish