©  Foto:

Hjulgaarden - Overnatning i autentiske omgivelser ved Kolding

Hjulgaarden er et hyggeligt overnatningssted tæt ved Kolding og Christiansfeld med adgang til terrasse og grill. 

 

Hjulgården er en gammel Hjulergård, hvor vi i en tilbygning har lavet 3 dejlige dobbeltværelser med TV og adgang til trådløs internet som udlejes.

Værelserne har adgang til fælles køkken og bad. I køkkenet forefindes opvaskemaskine, kaffemaskine, komfur med varmluftovn, mikroovn, vaskemaskine, stort køleskab og fryser. Derudover naturligvis køkkengrej, service mv. til 6-8 pers.

Værelserne kan også lejes som en ferielejlighed for op til 6 personer. Adgang til stor dejlig overdækket terrasse med havemøbler, stor grill og udsigt over marker. Gode parkeringsforhold. Beliggende i skønne naturomgivelser kun ca. 1 km fra Skamlingsbanken og ca. 2 km til dejlig badestrand midt mellem Kolding og Haderslev. Lokalt er der indkøbs muligheder indenfor et par kilometers afstand.

Offentlig transport med bus er indenfor 500 meter. I Kolding er der stort indkøbscenter, restauranter, museer, forlystelser osv. Familievenlige omgivelser og plads til afslapning. Her er egen indgang til værelserne med nøgleboks, som er nem at betjene.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish