Gå til indhold
©  Foto:

"Detektivgåden" på Gram Slot

Rejs tilbage i tiden og bliv detektiv på slottet. Hold styr på slottets beboere og deres historier, mens du forsøger at løse gåden. 

Årets Detektivgåde - ‘Den gyldne nøgle’

Gå på jagt, som en ægte detektiv på Gram Slot. Løs gåder i forskellige sværhedsgrader, så både de mere erfarne og de helt nyudannede detektiver bliver udfordret. 

Når i ankommer til slottet, vil i træde tilbage til 1928 og lander mit i et vaskeægte drama. Slottet er indrettet med en flot sceneografi og skuespillere går rundt og levendegøre dramates persongalleri. Om I vælger at blive opslugt af gåderne, de historiske rammer eller skuespillet så er der hurtigt gået halvanden til to timer, inden I igen kan vende tilbage til sommeren 2023 og får svar på, hvor kloge I var. 

Efter stor succes sidste sommer og efterår – hvor tusinder af detektiver hjalp med at opklare mysterier for alle aldre – så inviterer Gram Slot igen til en vaskeægte detektivgåde på slottet. Årets Detektivgåde – “Den gyldne nøgle”

I årets gåde har Grevinden betroet en vigtig opgave til sin datter. For selvom Grevinden netop er kommet hjem fra Paris, så er hun nødt til at
rejse videre til København for at pleje en række forretningsforbindelser. Hun har derfor givet den gyldne nøgle til sit arbejdsværelse til sin datter og sagt, at ingen – absolut ingen – må gå ind på værelset, da hun har medbragt en række værdigenstande fra Paris.

Men er nøglen i trygge og ansvarsfulde hænder hos grevindens datter? Og hvilke værdigenstande er mon på låst inde i de hemmelige gemakker?

Hvilken alder skal man have for at deltage?

Årets gåde har ikke, en nedre aldersgrænse på Detektivgåden, da det kan være individuelt, hvordan børn reagerer på oplevelsen.

I forhold til gåderne, er der gåder der har en sværhedsgrad målrettet mod voksne og gåder der er målrettet mod børn.
Børn under 6 – 7 år vil nok have svært ved helt at forstå alle gåderne, men vores erfaringer her siger, at de mindre børn i langt højere grad synes, at det er spændende og sjovt at gå efter skuespillerne og opleve grevindens datter synge foran spejlet eller den skøre kammertjener, der altid kommer galt
afsted.

BILLETSALG: ÅBNER 1. JUNI

Vi anbefaler at du bestiller dine billetter på forhånd, da der kan blive udsolgt på de populære tidspunkter. Det er dog muligt at købe billetter i døren også, hvor de tager imod mobilepay, kontanter og kort.

Når du bestiller din billet online, bestiller du til et bestemt ankomsttidspunkt (eksempelvis: ankomst mellem 10 og 10.30). Det er dejligt hvis du ankommer indenfor ankomsttidspunktet, da vi på den måde ikke bliver for mange mennesker på slottet.

Når du besøger detektivgåden på slottet, er det også muligt at slå vejen forbi vores naturlegeplads, besøge de to grise, hestene og hønsene i minizooen eller nyde en is, kage eller en omgang frokost i vores café.

Du er også velkommen til selv at medbringe en picnic-kurv og slå dig ned i slotsparken.

Se mere her: www.gramslot.dk/detektivgaaden-for-hele-familien-2-juli-til-3-august/

 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2023
Danish