©  Foto:

Den gamle Grænsekro, Kro v. Christiansfeld syd for Kolding

Den Gamle Grænsekro er en kongeligt priviligeret kro, der ligger idyllisk mellem mark og natur ved den historiske honningkage by Christiansfeld, som kom på UNESCOs verdensarvsliste i juli 2015 

Den Gamle Grænsekros stil er på en gang både klassisk moderne og traditionsrig, hvilket betyder at du vil mærke historiens vingesus, når du bevæger dig rundt i de hyggelige gange og charmerende lokaler.

Derudover er Den Gamle Grænsekro også handikapvenlig, det er nemt at komme rundt i hele kroen. Der er et handicap toilet, samt brede værelser hvor det er nemt at færdes med en evt. kørestol.    

 

Menuen spænder fra de klassiske danske kroretter til mere moderne anretninger. I kan læse mere om maden i vores selskabsmenu og a la carte menu

 

Et besøg på Den Gamle Grænsekro er med andre ord altid en mindeværdig oplevelse, om du kan få med en eller flere du holder af.  

 

Vi tilbyder blandt andet: 

Kroophold 

Weekendophold 

Miniferie 

Golfophold 

Restaurant og krostue 

Alle former for selskaber 

Møder og konferencer 

Julefrokost 

 

En lille historie om kroen: 

Den Gamle Grænsekro har en lang og spændende historie, der tager sin begyndelse omkring år 1600. Siden da har det kongeligt priviligeret gjæstgiveri dannet ramme om historiske begivenheder, royale besøg og festlige lejligheder gennem flere generationer. Det var desuden her, hvor Kong Christian 10., den 10. juli 1920, besteg sin hvide hest for at ride ind i Sønderjylland. Den Gamle Grænsekro er også kendt under navnet Frederikshøj Kro og bliver i folkemunde ofte refereret til som Grænsekroen. 

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish