©  Foto:

Cabinn Vejle

CABINN Vejle har byens laveste priser og en super central beliggenhed ved åen i Vejle centrum, tæt på biograf, caféer og butikker. Hotellet tilbyder værelser i forskellige størrelser.

Alle værelser på CABINN er med eget bad, toilet, TV og elkedel. Værelserne er i størrelserne enkeltværelser, dobbeltværelser samt 3-, 4- og 6-sengsværelser. Derudover er der gratis WiFi samt the og kaffe på værelserne. Receptionen er bemandet 24 timer i døgnet året rundt. Der er mange smukke steder og attraktioner i Vejle og omegn, som bør opleves. Mange af disse er i gåafstand. Kig forbi receptionen og hør nærmere.

Banegården ligger få minutters gang fra hotellet, Vejles berømte gågade med specialbutikker, caféer og restauranter ligeså. LEGOLAND og Billund Lufthavn kan nås på godt 25 minutter i bil.

Ud over hotellets øvrige faciliteter tilbyder Cabinn Vejle mulighed for parkering (mod betaling), morgenmad buffet, gode rabataftaler på nærliggende spisesteder samt mulighed for at træne i Lido Fitness (nabo til hotellet) til specialpris.

Morgenmadsbuffet er åben:
Mandag til fredag kl 6.00 til 10.00
Lørdag, søndag og helligdage kl 7.00 til 10.30

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish