©  Foto:

BED & BREAKFAST i Kolding -Tæt på alt - Villa Gertrud

Villa Gertrud er et hyggeligt Bed & Breakfast, hvor du føler dig hjemme. Det gamle Sømandshjem ligger på havnefronten, som en del af Naturpark Lillebælt, og her kan du nyde en overnatning i Kolding på bedste vis. Jeg, Lisbeth G. Østerlund, er Villa Gertruds værtinde og jeg vil gøre mit for, at du kan opleve husets og områdets autentiske charme og brede vifte af kulturelle tilbud.

Villa Gertrud i Kolding Centrum tilbyder 9 forskellige og individuelt indrettede værelser til 2 personer. Der er mulighed for at have toilet og bad på værelset eller et personligt på gangen. Hvis I er afsted med hele familien, tilbyder de en lejlighed, hvor du har eget tekøkken samt eget toilet og bad i lejligheden. Her er der plads til 4 - 5 personer. Du kan også booke et triple-værelse eller jeg kan arrangere en ekstra opredning på et dobbeltværelse. Prisen starter på 450,- pr. nat pr. værelse.

Den sunde og velsmagende morgenmad indeholder alt fra sæsonens råvarer til yoghurt og brød for at sikre, at I er klar til at opleve Koldings seværdigheder eller tage videre på arbejde. Som vegetar kan du være sikker på, at buffeten byder på et årstidsbestemt sortiment af grøntsager og frugt. veganske eller glutenfrie produkter serverer vi gerne på forespørgsel

Kolding tilbyder restauranter og oplevelser af høj kvalitet og i gåafstand fra Villa Gertrud. Kan du bruge mine anbefalinger så spørg gerne. Det tager 5 minutter til banegården og gågaden samt 10 minutter til Koldinghus. I Kolding Centrum har i adgang til alt fra indkøbsmuligheder til museer.

Gratis parkering, gratis WI-FI, sengelinned og håndklæder. Alt er inkluderet i prisen, når du booker en overnatning på Villa Gertrud i Kolding. Jeg ønsker at gøre det så nemt og bekvemt for hendes gæster at opleve Syd- og Sønderjylland. Det er samtidigt nem adgang til motorvejen, hvis du overnatter som forretningsrejsende.

Som gæst kan du frit benytte det rummelige fælleskøkken. Der er fri adgang til komfur, mikrobølgeovn, toaster og køleskab. De mest gængse krydderier forefindes og maden kan nydes såvel i køkkenet som på den solrige terrasse.

Villa Gertrud er medlem af Bike-Friends så cykelrejsende har mulighed for at få cykler forsvarligt låst inde eller få småskader fikset.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen på Koldings hyggelige Bed & Breakfast.

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2024
Danish