VisitSønderjylland
Hotel Alsik

Alsik Hotel & Spa

Hotelkomplekset består af to tårne på henholdsvis 19 og 70 meter. Så udsigten er forrygende, og selv om du ikke bor eller spiser på hotellet, kan du godt få glæde af den. Der bliver nemlig et offentligt udsigtsdæk på 16. etage i det store tårn.

Er du til høje skinnende bygninger, så læg endelig vejen forbi Sønderborg. Her har man i de senere år bygget en helt ny bydel på havnefronten, hvor et stort nyt hotel i 19 etager er den dominerende bygning. Alsik hedder hotellet, og det åbner den 6. maj. Hotellet har 190 værelser og suiter, der alle er indrettet i nordisk stil. 90 procent af værelserne tilbyder havudsigt.

Hotelkomplekset består af to tårne på henholdsvis 19 og 70 meter. Så udsigten er forrygende, og selv om du ikke bor eller spiser på hotellet, kan du godt få glæde af den. Der bliver nemlig et offentligt udsigtsdæk på 16. etage i det store tårn, hvorfra besøgende fra knap 64 meters højde kan skue ned over det omkringliggende landskab.

Alsik er tegnet af det verdensberømte arkitektfirma Henning Larsen Architects og er et kombineret hotel-, konference- og spakompleks. Hotellet vil blive drevet af det tyske firma RIMC, som primært satser på forretningsgæster på hverdage samt turister i weekender – og dertil naturligvis konferencer og events. Alsik bliver Sønderjyllands største spa- og konferencehotel, og det store spa- og wellnessområde, der fylder fire etager, bliver Danmarks største. Spaen har egen indgang og kan også benyttes af folk, der ikke bor på hotellet.

Hotel Alsik

Er du til dejlig mad, tilbyder Alsik også spændende oplevelser. Hotellet har tre restauranter samt en spacafé med hver sin kulinariske profil, der alle er centreret om det nordiske og sønderjyske køkken. På 17. etage ligger Restaurant 17th, der er Alsiks gastronomiske flagskib og har en spektakulær udsigt. Restaurant Freia ligger i stueetagen og er Alsiks regionskøkken med nyfortolkninger af klassiske sønderjyske retter. På Alsik Restaurant serveres der morgenmad, frokost og middag for hotel- og konferencegæster, og endelig tilbyder Spacaféen lette og sunde anretninger til de besøgende spagæster.

Meget mere Sønderjylland...

Oplevelser i Sønderborg kommune
Historiecenter Dybbøl Banke
Spisesteder i Sønderborg kommune
Spisesteder
Restauranter i Sønderjylland
Sønderjyllands Gourmetuge på Det Sønderjyske Køkken
Hotel og Restaurant Fakkelgaarden
Hotel og Restaurant Fakkelgaarden
Schackenborg Slotskro
Schackenborg Slotskro