Gå til indhold
Feriehytte på Danhostel Sønderborg Vollerup

Danhostel Sønderborg Vollerup

Foto: Danhostel Sønderborg Vollerup

Hos Danhostel Sønderborg-Vollerup er der noget at komme efter for både store og små, og beliggenheden gør stedet det perfekte udgangspunkt for en aktiv familieferie.

Book online...

Feriehytter
Feriehytte på Danhostel Sønderborg Vollerup
Værelser
Værelse på Danhostel Sønderborg Vollerup
Universe ophold
Testlab i Universe Science Park
Minigolf og legeplads
Minigolf på Danhostel Sønderborg Vollerup

Danhostel Sønderborg Vollerup ligger blot 6 minutter fra Sønderborg centrum – i en grøn oase mellem stråtækte huse og græssende køer. Vores kompleks består af flere huse og hytter spredt over 5 tønder land, så der er masser af plads til at boltre sig.

Det store grønne område er temaopdelt. Her finder I dyrehaven, med mange forskellige fugle og tamme dyr. Her kan I klappe bl.a. næsebjørne, geder, marsvin, kaniner og deres unger.

I legehaven finder I alt fra svævebaner og trampoliner til en hydraulisk vippe og vippedyr. Er I til sport og spil kan I udfolde jer i sportshavens boldbaner og i bålhaven kan I tilberede og nyde maden i det fri. Minigolfbanen har 12 huller og overnatter man ikke på Danhostel kan du benytte minigolfbanen og legepladsen for kun DKK 40 per person.

Spredt ud over 5 tønder land finder du forskellige overnatningsmuligheder; Værelser i alle størrelser, familieværelser, feriehytter og handicapværelser, værelser med eget udgang til haven. På grund af denne store diversitet kan du nemt finde den type overnatning der passer lige til dig. Værelser bliver løbende renoveret og i flere værelser er der genvex anlæg.

Vi arbejder aktiv med klima verdensmål – vi er gået fra plastik til bæredygtighed og installeret luft til luft anlæg i vores bygninger. I haven arbejder vi med biodiversitet, og en del af haven er vildhave med insekthoteller.

Se hvordan vi arbejder med FNs klima verdensmål her https://www.danhostel-sonderborg-vollerup.dk/verdensmal.html

Værelse på Danhostel Sønderborg Vollerup

Foto:Danhostel Sønderborg Vollerup

Beliggenheden giver gode muligheder for aktiviteter i naturen. Der er hverken langt til Sønderborg Golfbane, Gendarmstien og mange andre vandremuligheder, den prisvindende cykelrute Østersøruten og gode lystfiskerspots langs kysten.

Meget mere Sønderjylland...

VR bumpercars i Universe Science Park
Universe Science Park
Historiecenter Dybbøl Banke
Historiecenter Dybbøl Banke
Kanon ved Sønderborg Slot
Sønderborg Slot
Vandring i efteråret på Gendarmstien
Gendarmstien
Cykling i Tønder
Sønderjylland på cykel
Julie og Signe vandrer på Marskstien
Vandring i Sønderjylland

Følg med:

Destination Sønderjylland

VisitSønderjylland © 2022
Danish