Sandskær Strandcamping

Sandskær Strandcamping

At campere behøver ikke at være forbundet med små ukomfortable telte og en masse bøvl med at få dem sat op. Den slags ting er elimineret i den nye trend inden for camping - "Glamping".

Glamping er en engelsk sammentrækning af "glamorous camping", og den dækker over, at stadigt flere gerne vil bo på en campingplads, men samtidig gerne vil bo under lidt mere luksuriøse forhold end i et traditionelt telt eller campingvogn.

Sandskær Strandcamping

Det har man taget konsekvensen af på Sandskær Strandcamping, der ligger på Løjt Land nord for Aabenraa i den østlige del af Sønderjylland. I 2017 indkøbte Line og Jesper Meldgaard Langschwager, der har drevet campingpladsen siden 2016, nemlig to luksustelte. Teltene er hver især på 25 kvadratmeter og fuldt udstyrede, og de indeholder blandt andet to soveværelser med komfortable dobbeltsenge. Derudover rummer teltene både køleskab og fryser, og så er teltene klar, når gæsterne ankommer, så de ikke selv behøver at rejse dem.

Sandskær Strandcamping

Ifølge lejrchef Jesper Meldgaard Langschwager har de to luksustelte været en stor succes. - Teltene var stort set været udlejet hele sommeren den første sæson i 2017, og derfor blev der indkøbt flere telte til 2018-sæsonen.

Min kone og jeg sætter selv pris på en god seng og lidt ekstra komfort, når vi er på ferie, og det gør vores gæster tydeligvis også, siger lejrchefen.

Ud over luksustelte råder Sandskær Strandcamping blandt andet over en butik og to legepladser. Campingpladsen ligger i meget naturskønne omgivelser lige ned til vandet, hvor pladsen har sin egen sandstrand.

Fra næsten alle pladser er der udsigt over vandet. Der er der en lang række spændende aktivitetsmuligheder i campingpladsens nærmeste omegn.

Meget mere Sønderjylland...

High Park Sønderjylland
High Park Sønderjylland
Cykelruter i Sønderjylland
Cykling i Tønder
Spisesteder i Aabenraa kommune
Spisesteder
Lystfiskeri
Lystfiskeri i Sønderjylland