First Camp Lakolk

First Camp Lakolk

På denne campingplads tages der nemlig specielt godt hensyn til vores firbenede venner, og her finder du blandt andet et hundebad, hvor du kan skylle og vaske din hund, efter at den har været en tur i havvandet.

Derudover råder campingpladsen over et lukket område i klitterne, hvor hunde hele året frit må løbe rundt. De hundevenlige forhold tiltrækker mange hundeejere, og i 2018 havde pladsen således over 8500 ”hunde-overnatninger” ifølge servicemanager Ursula Petera.

First Camp er Sveriges førende campingkæde, og kæden driver over 15 campingpladser. På Rømø lejer First Camp landområdet ved Lakolk Strand af Tønder Kommune. Den har knap 1000 enheder, og i 2018 var der over 33.000 ”menneske-gæster”.

First Camp Lakolk

Campingpladsen er specielt populær blandt tyske gæster, der udgjorde hele 80 procent af de besøgende. Dertil kommer ni procent fra Danmark, mens de resterende 11 procent kommer fra hele Europa.

Lakolk er Rømøs største strand og en af de bedste strande i hele Danmark. Den fine sandstrand er både lang og særdeles bred og giver mulighed for alverdens strandfornøjelser. De typiske gæster på campingpladsen er da også naturelskere, som nyder at være aktive – for eksempel ved at wind- og kitesurfe, bade, sætte drage op og gå tur med hunden langs stranden.

First Camp Lakolk

Det er ikke blot hunde, som der tages særligt hensyn til på campingpladsen. Den er også meget børnevenlig, og i højsæsonen er der et dagligt børneprogram på to-tre timer.

Her kan de yngste blandt andet muntre sig med at gå på skattejagt, spille rundbold, lave talentshow samt mange andre aktiviteter.

Meget mere Sønderjylland...

Vadehavet
Vadehavet
Naturcenter Tønnisgaard
Naturcenter Tønnisgaard
Sort Sol i Tøndermarsken
Sort Sol
Østers i Vadehavet
Østers i Vadehavet